BLÅSKJELL
med hvitløkskrem, estragon og karse.
YTREFILET AV OKSE & OKSEKJAKE
med cassuolet av grønnsaker, saltbakt
knollselleri, brent løk, småpoteter, amadine,
og sjysaus tilsmakt med estragon.
SJOKOLADE & APPELSIN
525 KR PER KUVERT
SEI FRA NORDHORDLAND
med persilleemulsjon, grønnkål,
reddik, og sukkertang.
KALVEENTRECÔTE FRA VOSS
med grillet hjertesalat, sprøløk, beter &
grønnkål, småpoteter og rødvinsglace.
BÆR FRA LÆRDAL
med brunet smør, nyr og rugsmuler.
535 KR PER KUVERT
POSJERT KYLLINGEGG FRA VESTFOLD
med hvit asparges og syrlig hollandaise.
LOKAL HVIT FISK FRA NORDHORDLAND
med brent spisskål, jordskokk, fargerøtter,
småpoteter og skalldyrsmør.
BÆR FRA LÆRDAL
med brunet smør, nyr og rugsmuler.
500 KR PER KUVERT
BREIFLABBKJAKE
med dill, blåskjell og byggryn.
HJORTEFILET FRA OPPLAND
med kantareller, stekt persillerot, hjemmelaget sviske,
spinat, amandine og sjysaus med anis.
HJEMMELAGET EPLEPAI MED EPLER FRA ØYSTESE
Crumble med eple & vaniljeis.
550 KR PER KUVERT