Meny
Kokk som lager mat på hotellkjøkken.

Selskapsmeny

Det beste av kortreiste smaker. Vestlandet er kjent for gode råvarer ut fra sesong og kvalitet, noe som gjenspeiles i vår meny. Fisk, storfe, grønnsaker og bær – deilige varmretter og fristende dessert. Vår matfilosofi er enkel, ren og velsmakende.

Håndplukket helaften

KONGEKRABBE 

Krabbesalat og pannestekt kongekrabbe. 

 ANDEBRYST 

Gresskarpure, sopp, savoy, pastinakk og xo fodant 

 SJOKOLADEPATE 

Eple muffin, hvit sjokolade crumble og yoghurt og lime sorbet. 

Vakre Vestland

 KAMSKJELL 

Advocadokrem, chevre og valnøtt. 

LAM MØRABRAD 

kastanjepure, syltet reddik, asparges, sprø løk og rødvin sjy amadine. 

 EPLEPAI FRA ØYSTESE 

Syrlig mascarpone krem og karamellisert brunost 

Kortreist kvalitet

 RØKT ANDEBRYST 

byggotto, rødbet, ertekarse og sjy 

OKSE INDREFILET 

selleri, grønnkål bacon anna og sjysaus 

HVITSJOKOLADEMOUSSE 

Peanøttpralin, bringebær sorbet 

Fristende fangst

SKALLDYRSUPPE 

Persillekrem, ferske reker, chips 

 BREIFLABB 

blomkål, fennikel, krokett, blåskjell og rogn. 

KARAMELL TERTE 

Valnøtter, bringebær og mango-havtorn fra lærdal. 

Fristende fangst

BYGOTTO 

Bygotto med confitert kongeøsters grønnkål soppsjy 

GRILLET SQUASH 

Røkt paprika hummus, aubergin og appelsin kompott, hasselnøttsjy og rotchips. 

DESSERT 

Dagens dessert. 

 

Kontakt booking på booking@zanderk.no for priser.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.