Meny
Kokk som lager mat på hotellkjøkken.

Selskapsmeny

Det beste av kortreiste smaker. Vestlandet er kjent for gode råvarer ut fra sesong og kvalitet, noe som gjenspeiles i vår meny. Fisk, storfe, grønnsaker og bær – deilige varmretter og fristende dessert. Vår matfilosofi er enkel, ren og velsmakende.

Kortreist kvalitet

BLÅSKJELL
med hvitløkskrem, estragon og karse.

YTREFILET AV OKSE & OKSEKJAKE
med cassuolet av grønnsaker, saltbakt
knollselleri, brent løk, småpoteter, amadine,
og sjysaus tilsmakt med estragon.

SJOKOLADE & APPELSIN

525 KR PER KUVERT

Vakre Vestland

SEI FRA NORDHORDLAND
med persilleemulsjon, grønnkål,
reddik, og sukkertang.

KALVEENTRECÔTE FRA VOSS
med grillet hjertesalat, sprøløk, beter &
grønnkål, småpoteter og rødvinsglace.

BÆR FRA LÆRDAL
med brunet smør, nyr og rugsmuler.

535 KR PER KUVERT

Håndplukket helaften

POSJERT KYLLINGEGG FRA VESTFOLD
med hvit asparges og syrlig hollandaise.

LOKAL HVIT FISK FRA NORDHORDLAND
med brent spisskål, jordskokk, fargerøtter,
småpoteter og skalldyrsmør.

BÆR FRA LÆRDAL
med brunet smør, nyr og rugsmuler.

500 KR PER KUVERT

Fristende fangst

BREIFLABBKJAKE
med dill, blåskjell og byggryn.

HJORTEFILET FRA OPPLAND
med kantareller, stekt persillerot, hjemmelaget sviske,
spinat, amandine og sjysaus med anis.

HJEMMELAGET EPLEPAI MED EPLER FRA ØYSTESE
Crumble med eple & vaniljeis.

550 KR PER KUVERT

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.