Meny
Kokk som lager mat på hotellkjøkken.

Selskapsmeny

Det beste av kortreiste smaker. Vestlandet er kjent for gode råvarer ut fra sesong og kvalitet, noe som gjenspeiles i vår meny. Fisk, storfe, grønnsaker og bær – deilige varmretter og fristende dessert. Vår matfilosofi er enkel, ren og velsmakende.

Kortreist kvalitet

RÅ MARINERT KVEITE
Med hjertesalat, ørretrogn, løk og chips.

YTREFILET AV KALV
Med brent blomkål, reddik, brokkoli og fondant potet.

EPLEPAI FRA ØYSTESE

Allergener: Fisk, hvete og melk

585 KR PER KUVERT

Vakre Vestland

BLÅSKJELL OG ESTRAGON
Med fennikel og bygg.

LAM YTREFILET FRA HARDANGER
Med syrlig løk, beter, grønnkål, pommes anna
og sjysaus.

PÆREPAI MED KARAMELL

Allergener: bløtdyr, bygg, hvete og melk

575 KR PER KUVERT

Håndplukkende helaften

KAMSKJELL
Med mango, soyasesam og brokkolini.

ANDEBRYST
Med gulrot og ingefær, spinat, rødkål og appelsinglace.

PLOMME OG VANILJE

Allergener: skalldyr, hvete, melk, sesam, soya og cashewnøtter

585 KR PER KUVERT

Fristende fangst

BETER OG CHEVRE

RØYE
Med syrlig snøfrisk, rødbet, spinat, rug
og amadine.

SJOKOLADE OG BRINGEBÆR

Allergener: Fisk, rug, melk og valnøtt

555 KR PER KUVERT

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.