Meny
Kokk som lager mat på hotellkjøkken.

Selskapsmeny

Det beste av kortreiste smaker. Vestlandet er kjent for gode råvarer ut fra sesong og kvalitet, noe som gjenspeiles i vår meny. Fisk, storfe, grønnsaker og bær – deilige varmretter og fristende dessert. Vår matfilosofi er enkel, ren og velsmakende.

Kortreist kvalitet

Jordskokksuppe – med kokos, chips og urteolje.

Kveite – med grillet paprika med aubergine, jordskokk, fargenøtter, småpoteter, blåskjell og kapers.

Bær fra Lærdal – bær, brent cider og hasselnøtter.

Vakre Vestland

Råmarinert kveite – Hjertesalat, ørretrogn, løk og chips.

Kalveentrecote – Chimmichurri, beter, grønnkål, Annapotet, xo glace.

Bær fra Lærdal – bær, brent cider og hasselnøtter.

Håndplukkende helaften

Piggvar – Confiterte tomater, hvitløkkrem og hasselnøttsjy.

Okse ytrefilet & oksekjake – med selleri, brokkolini, østerssopp, sprø løk, amadinepoteter og rødvinssjy.

Sjokoladepaté og tindved

Fristende fangst

Pannestekt kamskjell – Blomkål, mango-salsa, limemarinert rødløk og granateple.

Hjortefilet – kantarell,pastinakk, minigulrot, grønnkål, amadine-poteter og sjysaus med anis.

Hjemmelaget eplepai fra Øystese – Crubmle med eple & vaniljeis.

Kontakt booking på booking@zanderk.no for priser.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.