Smaken av Vestlandet

Her har vi satt sammen en meny som gjør ære på det beste av Vestlandets råvarer. Kamskjell med klassisk godt tilbehør er et selvsagt valg for oss. Ytrefilet av lam er et eksklusivt produkt som kjøkkensjefen vår setter stor pris på – nå er den her! En duo på smaksrike Hardangerepler i kombinasjon med kremost, sitron og kanel vil få fram smilet til enhver matelsker.

PANNESTEKTE KAMSKJELL
med grønn asparges, blomkålpuré og blomkålbuketter, syrlig smørsaus med lakserogn og gressløk.

YTREFILET AV LAM
med timian og hvitløk, pastinakkpuré, gulrot, syltet rødbete, brokkoli, fløtepote og timianglace.

SYRLIG EPLEKOMPOTT & KREMOST
med vanilje og sitron, havre- og kanelcrunch, eplesorbet.

585 KR PER KUVERT

Smakfull fusjon

Norske kortreiste råvarer fusjonerer her med klassikere fra Asia og Europa. Fersk laks fra Frøya kombineres med spennende smaker fra Østen. Rosastekt andebryst med lukt og smaksnyanser som tar deg til østens eksotiske matkultur. Dette blir etterfulgt av en «drøm» av søte fristelser.

SUKKERSALTET LAKS FRA FRØYA
med avokadokrem og råmarinert laks i syrlig crème fraîche tilsmakt sitron, pepperrot og gressløk. Finstrimlet rettich,
reddik og agurk.

KRYDDERSTEKT ANDEBRYST
med hjemmelaget rødkål, søtpotetpuré, grillet pastinakk, grønn asparges og krydderglace.

MØRK SJOKOLADE NEMESIS
med grillet ananas og mangosorbet, sjokoladechrunch.

575 KR PER KUVERT

Lokal gårdsmat

Fantastiske råvarer som norske bønder elsker å dyrke og holde. Her satt sammen til en meny kjøkkenet mener smaker av norsk gårdsdrift. Santa Kristina-skinke lages etter samme prinsipp og med like stort omhu som den verdenskjente Parmaskinken, og smaken er minst like god. Fersk oksefilet fra norske bønder serveres med tradisjonelle grønnsaker etterfulgt av en søt hyllest til Vestlandets tradisjonsrike bærprodusenter.

SANTA KRISTINA SKINKE
Tynnskåren vellagret norsk spekeskinke serveres med tomat og gressløkvinaigrette, bakt fiken, ristede gresskarkjerner, hasselnøttmajones og karse salat.

NORSK INDREFILET AV OKSE
med søtpotetpure, brokkolini og gulrot, ristet kongeøsterssopp og grønnkål, ovnsbakte småpoteter og rødvinsglace.

EATON MESS
Hjemmelaget bringebærmarengs, fløtekrem og friske bær.

575 KR PER KUVERT

Signatur fra kjøkkensjefen

Ferske råvarer og perfekte smakssammensetninger er utgangspunktet for denne menyen. Glasert kongekrabbe med varme smaker fra Asia. Norsk kalvefilet kombinert med italienske smaker er også en rett som jeg setter på øverste hylle. Sitronterte er en syrlig og frisk avslutning på måltidet. Denne blir servert med biscotti og en fløyelsmyk hasselnøttiskrem.

KONGEKRABBE
Pepperglasert kongekrabbe og kongekrabberull servert i kremet linseragu med kokos og koriander, toppes med syrlig mango.

KALVEFILET
med ferske asparges, grillet gulrot og pastinakk, mandelpotetpuré tilsmakt steinsopp, soltomat og timian, trøffelsaus.

SITRONTERTE
med med sitronkrem, italiensk marengs, pistasjbiscotti og hjemmelaget hasselnøttiskrem.

585 KR PER KUVERT

Smaken av fjord og fjell

Havets superhelt piggvar, blir her pannestekt og servert med hjemmelaget kyllingbuljong og tilbehør som hever opplevelsen til stjernesmaker. Mør og smaksrik hjort med tilbehør tar deg til fjells, og gode jaktminner gjør en viltelsker glad til sinns. Til avslutning, kombinasjonen av sjokolade og bringebær blir alltid bra.

PANNESTEKT PIGGVAR
i kyllingbuljong med ristet jordskokk, hasselnøttemulsjon og timianolje.

ROSASTEKT HJORT
med sellerirotpuré, dampet gulrot fra Lærdal, skogsopp og grønnkål, blinis med tyttebærkrem og kremet viltsaus.

MØRK SJOKOLADEMOUSSE
med hvit sjokoladeknekk og bringebærpulver, hjemmelaget bringebærsorbet.

595 KR PER KUVERT

Ønsker du fisk som hovedrett?

MENY 1
GRØNN ASPARGES
med smørsaus.

NØTTESTEK
med grillet pastinakk og gulrot, smørdampet asparges, sauce vierge og urtemarinerte amadinepoteter.

DESSERT

MENY 2
KREMET JORDSKOKKSUPPE
med urteolje og sprø chips.

GRILLET SELLERIBIFF
med kikertsalat, søtpotetpuré, sautert grønnkål, amadinepoteter og kremet steinsoppsaus.

DESSERT

595 KR PER KUVERT

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.