RÅ MARINERT KVEITE
Med hjertesalat, ørretrogn, løk og chips.
YTREFILET AV KALV
Med brent blomkål, reddik, brokkoli og fondant potet.
EPLEPAI FRA ØYSTESE
Allergener: Fisk, hvete og melk
BLÅSKJELL OG ESTRAGON
Med fennikel og bygg.
LAM YTREFILET FRA HARDANGER
Med syrlig løk, beter, grønnkål, pommes anna
og sjysaus.
PÆREPAI MED KARAMELL
Allergener: bløtdyr, bygg, hvete og melk
KAMSKJELL
Med mango, soyasesam og brokkolini.
ANDEBRYST
Med gulrot og ingefær, spinat, rødkål og appelsinglace.
PLOMME OG VANILJE
Allergener: skalldyr, hvete, melk, sesam, soya og cashewnøtter
BETER OG CHEVRE
RØYE
Med syrlig snøfrisk, rødbet, spinat, rug
og amadine.
SJOKOLADE OG BRINGEBÆR
Allergener: Fisk, rug, melk og valnøtt
Kontakt booking på booking@zanderk.no for priser.