Meny
Servitør med en tallerken med mat i hver hånd

Selskap

Lokale dekket selskap med hvite duker og runde bord.

Våre selskapslokaler

Med vårt fleksible lokale HZK som kan deles inn i tre mindre rom, tilrettelegger vi for både store og små selskap. Lobby hvor gjestene kan strekke på bena og slå av en prat i en av sofagruppene, er rett utenfor lokalet. Totalt har vi kapasitet til 150 gjester i dette selskapslokalet.

Kapasitet: 150 gjester
Størrelse:
126 kvm

Kokk som lager mat på hotellkjøkken.

Selskap i urbane omgivelser

Vi tilbyr velsmakende selskapsmenyer til ditt arrangement. Som gjest hos oss får du servert mat basert på lokale, kortreiste råvarer og vi har et stort utvalg av økologisk vin. Gjestene kan slappe av i vår uformelle bar og lounge med nordisk design. Hvis dere ønsker overnatting har vi gode priser til våre selskapsgjester.

Tallerken i gull med grønn sløyfe

Julebord på Zander K Hotel

Arranger et moderne, stilfullt julebord på urbane Zander K! Vårt fleksible lokale HZK kan deles inn i tre mindre lokaler, og vi kan derfor tilrettelegge for både små og store julebord. Vi serverer deilig julemat og våre flinke medarbeidere hjelper dere med planleggingen.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.