Meny
Inngangsparti Zander K Hotel.

Om hotellet

Zander K Hotel ligger svært sentralt i Bergen sentrum, med gåavstand til alt byen har å by på. Det første som møter gjester og besøkende, er en innbydende lobby med økologisk matservering og flere hyggelige sittegrupper rundt en koselig bar. Videre består hotellet av 249 moderne rom og tre anvendelige møterom/selskapslokaler.

Fasade Zander K Hotel.

HOTELLETS HISTORIE

Hotel Zander K er et nybygg, men det betyr ikke at det ikke har en historie. Hotellet er oppkalt etter den Bergenske kjøpmannen Alexander «Zander» Kaae (1712-1765), som også har gitt navn til gaten der hotellet holder til.

Kaae var kjent som en filantrop – Zander Kaaes stiftelse for eldre trengende, et aldershjem for byens borgerlige stand, er i likhet med Zander K, også en del av De Bergenske i form av vakre Villa Terminus, kun et lite steinkast fra moderne Zander K.

Nærmeste nabo er nyoppussede Grand Hotel Terminus, så i Zander Kaaes gate forener hotellfamilien De Bergenske nytt og gammelt, moderne og ærverdig, på en helt unik måte.

Velkommen til Zander Kaaes gate, og Hotel Zander K.

BELIGGENHET

Hotellet ligger rett ved jernbanestasjonen i Bergen, Bystasjonen og ByGarasjen. Holdeplass flybuss og bybane er like i nærheten. Det er kort avstand til byens mange attraksjoner.

REISEN HIT

Fra Flesland: Bybane til Nonneseter. Gåavstand 150 meter. Flybyss til Bystasjonen. Gåavstand 350 meter.

Fra Bergen Jernbanestasjon: Gåavstand 50 meter.

Fra Strandkaiterminalen: Gåavstand 1 km. Taxiholdeplass på kaiområdet.

Fra Hurtigruteterminalen: Gåavstand 1,7 km. Taxi ved bestilling. Bergen Taxi tlf.nr. 07000.

Med bil: Nærmeste parkeringshus er ByGarasjen, hvor våre gjester får 15% rabatt.

Barområde med langbord.

VÅRE FASILITETER

Mat og drikke:
Matbaren serverer retter basert på kortreiste, økologiske råvarer. Åpnet for både lunsj og middag. På kveldstid kan våre gjester hygge seg i baren med øl fra lokale mikrobryggeri og økologisk vin.

Konferanse- og selskapslokaler:
Zander K Hotel tilbyr et lokale med kapasitet på 100 personer. Lokalet er fleksibelt og kan deles inn i tre lokaler for mindre møter og selskap.

Treningsrommet på Zander K Hotel med et utvalg av treningsutstyr.

SERVICETILBUD

Frokost: Frokost er inkludert og serveres i Matbaren i 1. etg.
Åpningstider:
Mandag–fredag: kl. 0630–1000.
Lørdag–søndag: kl. 0630–1030.

Treningsrom: Åpent alle dager.

Bagasjerom: Tilgjengelig hele døgnet.

Trådløst internett: Gratis trådløst internett over hele hotellet.

Room-service: Noen dager er det godt å slappe av på rommet og ha litt tid for seg selv. Du kan enkelt bestille mat og god drikke fra vår room-service/take away meny.

Salgsautomat: Automat med snacks og mineralvann i 3. og 5. etg.

Kjæledyr: Det er ikke tillatt med kjæledyr.

Aviser og kaffe/te: Gratis utlån av aviser i Matbaren. Våre gjester er også velkommen til å forsyne seg med kaffe og te.

Servicerom: Servicerom i 4. og 6. etg. med strykejern og strykebrett.

Lobbyområde med sittegrupper og resepsjon i bakgrunnen.

PRAKTISK Å VITE

Innsjekk: Fra kl. 1500.

Utsjekk: Innen kl. 1100.

Resepsjon: Resepsjonen er døgnåpen.

Barneseng: Vi har barnesenger tilgjengelig.

Bevegelseshemmede: Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere, og vi har 25 rom tilpasset bevegelseshemmede. Utenfor hotellet er det to parkeringsplasser for funksjonshemmede.

Røyking: Hotellet er helt røykfritt innendørs. Det er egne områder hvor våre gjester kan røyke utendørs. Røyking på hotellrom eller andre innendørs fellesområder vil føre til et gebyr på minimum 1500 kr.

Bysykler: Det er utlån av bysykler i samme gate, rett utenfor hotellet.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.