Meny
Penn, papir og en grønnplante samlet på et mørt bord i tre.

Møte og konferanse

På Zander K Hotel kan du samle avdelingen eller firmaet til inspirerende konferanser og kurs i et urbant, moderne miljø, sentralt i Bergen sentrum. Vi har et fleksibelt konferanserom som kan deles inn i tre mindre rom. God og energirik mat er kanskje det viktigste for produktive møter, og hos oss får dere servert pausemat og lunsj, med rene, gode smaker som er basert på kortreiste råvarer.

Sittegrupper med små runde bord i møtelokale

Våre konferanserom

Med vårt fleksible konferanserom HZK som kan deles inn i tre mindre rom, tilrettelegger vi for bedriftsmøter i de fleste varianter. Pauseområde der kursdeltakere kan forsyne seg med kaffe og te, og hvor pausemat blir servert, er plassert like ved konferanserommet. Den store loungen er et supert sted for inspirasjon og fleksible arbeidsøkter. Totalt har vi kapasitet til 132 kursdeltakere i kinooppsett.

Pult med penn og papir

DAGPAKKE

Dagpakkepris gjelder møter på minimum 10 personer. Ved færre en 20 personer vil det bli servert 2-retters lunsj.

Inkluderer:

  • Leie av møtelokale fra kl. 0800–1600.
  • Standard AV-utstyr, prosjektor og trådløst internett.
  • Isvann, te og kaffe er tilgjengelig under hele møtet.
  • Innholdsrik lunsjbuffet eller 2-retters lunsj.
  • Frisk frukt, kaketapas og snacks fra vår pausebuffet til to av kaffepausene.

Kontakt booking på booking@zanderk.no for priser.

Restaurant med grønne toner og et urbant design

KONFERANSEMENY

Vår konferansemeny er et prisvennlig tilbud til våre kurs- og konferansegjester. Dette er en velsmakende meny basert på gode råvarer. Dere kan velge mellom tre ulike menyer, og dere kan velge mellom  2 retter eller 3 retter.

Hva med å avslutte møtedagen med smakfulle retter fra á la carte menyen i Matbaren? Menyen har retter basert på kortreiste, økologiske råvarer.

Dobbeltseng. Knagger til tøy. TV, benk, skrivebord og stol. Teppe på gulv.

OVERNATTE I FORBINDELSE MED MØTE?

Hvis dere ønsker overnatting i forbindelse med møte hos oss, har vi 249 moderne hotellrom i nordisk design i ulike størrelser og kategorier. Våre kurs- og konferansegjester får rabatterte priser på overnatting.

Ta kontakt i dag for et godt tilbud!

Tallerken i gull med grønn sløyfe

JULEBORD PÅ ZANDER K HOTEL

Arranger et moderne, stilfullt julebord på urbane Zander K! Vårt fleksible lokale HZK kan deles inn i tre mindre lokaler, og vi kan derfor tilrettelegge for både små og store julebord. Vi serverer deilig julemat og våre flinke medarbeidere hjelper dere med planleggingen.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.