Meny

PINNEKJØTT FRA SOGNDAL
med kålrotstappe, kokte poteter og persille.
Allergener: 1
345 kr

HJEMMELAGET LUTEFISK
med stuede grønne erter, bacon fra
Brakstad og småpoteter. Serveres med
flatbrød & sennep.
Allergener: 1, 2, 4, 6
345 kr

SVINERIBBE FRA JÆREN
med hjemmelaget rødkål, amadine poteter og sjysaus.
Allergener: 3, 5, 6
335 kr

JULEDESSERT
Riskrem med bringebærsaus og kransekakestang.
Allergener: 1, 7
99 kr

Allergener
1. = melk, 2. = gluten, 3 = sulfitt, 4 = fisk, 5 = soya, 6 = sennep, 7 = mandler

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.