Meny
Rett med fisk og tilbehør

Forretter

BLÅSKJELLSUPPE
med kveite, estragonolje, saltet agurk og
sprø surdeigstoast.
A: 1, 2, 10

155 KR

KYLLINGSALAT
med grønn salat, sprø bacon, Hanasandtomater,
syltet løk, avokado og grønn vinaigrette.
A: 3

120 KR / 175 KR

OST OG SPEKESKINKE
serveres med chutney, oliven og
surdeigsbrød.
A: 1, 2

120 KR

Pizza

MARGARITA”ISH”
med mozzarella, tomat, steinsoppulver, revet
comte og agurk- og brønnkarsedressing.
A: 1, 2

135 KR

PARMA
med mozzarella og ruccola.
A: 1, 2, 3

165 KR

FLY HIGH
med marinert økologisk kylling, cashewnøtter,
purreløk, paprika og spesialsaus.
A: 1, 2, 3, 13

165 KR

Sideretter

DIRTY FRIES
med bacon, revet parmesan og trøffelmajones.

85 KR

POMMES FRITES

45 KR

Hovedretter

SVINESNITZEL
serveres med kapers og løk, grønne erter,
lettsyltet hvitkål og crème fraîche.
A: 1, 2, 3, 4

280 KR

YTREFILET AV HJORT
med saltbakte beter, pastinakk, crisp
grønnkål, syltet kålrot og krydderglace.
A: 1, 3

295 KR

HVIT FISK
med erter, syltet løk og smørsaus.
A: 1, 10

280 KR

GRILLET SQUASH
Crispy filodeig, tomat- og auberginekompott, syltet løkblader,
krydder panko, grønnkål og grillet geitost fra Dovre.
A: 1, 2, 3

175 KR

Burgere

A RAINY DAY BURGER
Grillet Angus burger med cheddarost og
bacon, aioli, hjemmelaget ketsjup og fries.
A: 1, 2, 3, 4, 11, 12

220 KR

VEGETARBURGER
med rødløk, tomat, aioli, hjemmelaget ketsjup og fries.
A: 1, 2, 3, 4, 11, 12

199 KR

Søtt

ETON MESS
Solbærkompott, crème fraîche,
sjokolade og krydder-crumble.
A: 1, 2

120 KR

Allergener: 1 = melk, 2 = gluten, 3 = sulfitt, 4 = egg, 5 = rug, 6 = skalldyr, 7 = bygg, 8 = hasselnøtter, 9 = selleri, 10 = fisk, 11 = sesamfrø, 12 = sennep, 13 = cashewnøtter

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.