BLÅSKJELLSUPPE
med kveite, estragonolje, saltet agurk og
sprø surdeigstoast.
A: 1, 2, 10
155 KR
KYLLINGSALAT
med grønn salat, sprø bacon, Hanasandtomater,
syltet løk, avokado og grønn vinaigrette.
A: 3
120 KR / 175 KR
OST OG SPEKESKINKE
serveres med chutney, oliven og
surdeigsbrød.
A: 1, 2
120 KR
MARGARITA”ISH”
med mozzarella, tomat, steinsoppulver, revet
comte og agurk- og brønnkarsedressing.
A: 1, 2
135 KR
PARMA
med mozzarella og ruccola.
A: 1, 2, 3
165 KR
FLY HIGH
med marinert økologisk kylling, cashewnøtter,
purreløk, paprika og spesialsaus.
A: 1, 2, 3, 13
165 KR
DIRTY FRIES
med bacon, revet parmesan og trøffelmajones.
85 KR
POMMES FRITES
45 KR
SVINESNITZEL
serveres med kapers og løk, grønne erter,
lettsyltet hvitkål og crème fraîche.
A: 1, 2, 3, 4
280 KR
YTREFILET AV HJORT
med saltbakte beter, pastinakk, crisp
grønnkål, syltet kålrot og krydderglace.
A: 1, 3
295 KR
HVIT FISK
med erter, syltet løk og smørsaus.
A: 1, 10
280 KR
GRILLET SQUASH
Crispy filodeig, tomat- og auberginekompott, syltet løkblader,
krydder panko, grønnkål og grillet geitost fra Dovre.
A: 1, 2, 3
175 KR
A RAINY DAY BURGER
Grillet Angus burger med cheddarost og
bacon, aioli, hjemmelaget ketsjup og fries.
A: 1, 2, 3, 4, 11, 12
220 KR
VEGETARBURGER
med rødløk, tomat, aioli, hjemmelaget ketsjup og fries.
A: 1, 2, 3, 4, 11, 12
199 KR
ETON MESS
Solbærkompott, crème fraîche,
sjokolade og krydder-crumble.
A: 1, 2
120 KR