Meny
Restaurantlokale med grønne gardiner og bord og stoler i lyst tre.

Matbaren

Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted å finne roen, et moderne møtested midt i Bergen sentrum. Lokalet er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Matbaren tilbyr god kaffe, lunsj og middag. Rettene er basert på kortreiste, økologiske råvarer. På kveldstid kan du hygge deg i baren med økologisk vin og stort utvalg lokalt mikrobrygget øl.

Bord i lyst og mørkt tre dekket på med fat, glass og bestikk.

ÅPNINGSTIDER

Mandag–søndag: kl. 1700–2200.

Ønsker du mer info eller spørsmål? Send e-post til eller ring oss på 55 36 20 40.

Tallerken med fisk og tilbehør og en lilla blomst på et bord.

RETTER BASERT PÅ KORTREISTE, ØKOLOGISKE RÅVARER

Sentralt i vår matfilosofi står bruken av kortreiste, økologiske og bærekraftige råvarer. På vår meny finner du retter bestående av lokale produkter og sesonggrønnsaker.

 

Langbord i lyst tre med krakker rundt, bar og grønt tak.

MØTESTED FØR OG ETTER MATEN

Baren er et hyggelig sted å ta seg noe godt å drikke før og etter et bedre måltid i restauranten. Her serverer vi blant annet økologisk vin og lokalt mikrobrygget øl fra lokale ølprodusenter med stort utvalg på glass.

Bartender mikser drink.

AFTERWORK?

Afterwork er en fin måte å samle gjengen på. I Matbaren kan dere få bobler eller annet godt i glasset, samt smaksrike og spennende retter. Ta med gode kolleger eller vennegjengen og start helgen i hyggelige omgivelser. Vi lover god mat og drikke, og topp stemning. Hva med å prøve øl,- vin eller whiskysmaking? Dette er en kjekk aktivitet som er svært populær hos mindre grupper som skal samles.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.