Meny
Kokk som lager mat på hotellkjøkken.

Julebord

Arranger et moderne, stilfullt julebord på urbane Zander K! Vårt fleksible lokale HZK kan deles inn i tre mindre lokaler, og vi kan derfor tilrettelegge for både små og store julebord. Vi serverer deilig julemat og våre flink medarbeidere hjelper dere med planleggingen. I Matbaren serveres det julemat fra 6. november.

Stilfulle lokaler til julebordet

Arranger et moderne, stilfullt julebord på urbane Zander K Hotel. I vårt fleksible lokale HZK har vi god plass. Er dere få gjester, er det mulig å dele lokalet opp i tre mindre lokaler. Vi serverer også julemat i urbane Matbaren. Her er det også mulig å samles før eller etter maten hvis dere leier eget lokale til julebordet.

Kortreist lokal julemat

På julebuffeten får du fristende kalde retter på forrettsbuffeten, og knasende juleribbe, pinnekjøtt og lutefisk på varmbuffeten. I tillegg står det deilige kaker og desserter samt kaffe og te på dessertbordet.

Vi tilbyr også tradisjonell julemiddag som et alternativ til julebuffet.

Vi kan legge til rette for vegetarianere, allergikere og andre kostbehov.

Dobbeltseng. Knagger til tøy. TV, benk, skrivebord og stol. Teppe på gulv.

Lang vei hjem?

Vi har totalt 755 hotellrom fordelt på fem hotell sentralt i sentrum. Julebordsgjester hos oss får 20% rabatt på overnatting ved bestilling fra 6.november frem til 18.desember. Bruk koden EVENT.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud:

booking@debergenske.no
55 21 25 00

Zander K Hotel

Julebuffet Zander K hotel 2 og 9 desember.

Vi inviterer deg til åpent julebord på Zander K hotel, velkommen til oss!

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.