Meny
To små grønne trær med gullsøyfe og lys i bakgrunnen.

Julebord

Arranger et moderne, stilfullt julebord på urbane Zander K! Vårt fleksible lokale HZK kan deles inn i tre mindre lokaler, og vi kan derfor tilrettelegge for både små og store julebord. Vi serverer deilig julemat og våre flink medarbeidere hjelper dere med planleggingen. I Matbaren serveres det julemat fra 6. november.

Lokale dekket selskap med hvite duker og runde bord.

Stilfulle lokaler til julebordet

Arranger et moderne, stilfullt julebord på urbane Zander K Hotel. I vårt fleksible lokale HZK har vi god plass. Er dere få gjester, er det mulig å dele lokalet opp i tre mindre lokaler. Vi serverer også julemat i urbane Matbaren. Her er det også mulig å samles før eller etter maten hvis dere leier eget lokale til julebordet.

Kortreist, lokal julemat

På julebuffeten får du fristende kalde retter på forrettsbuffeten, og knasende juleribbe, pinnekjøtt og lutefisk på varmbuffeten. I tillegg står det deilige kaker og desserter samt kaffe og te på dessertbordet.

Vi tilbyr også tradisjonell julemiddag som et alternativ til julebuffet.

Vi kan legge til rette for vegetarianere, allergikere og andre kostbehov.

Dobbeltseng. Knagger til tøy. TV, benk, skrivebord og stol. Teppe på gulv.

Overnatte i forbindelse med julebordet?

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting hos oss kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.