Olek Bondonio i Matbaren på Zander K 24. november

Sosial og hyggelig lørdagslunch

Zander K har gleden av å invitere til en sosial og hyggelig lørdagslunch med Olek Bondonio. Olek har denne gang med seg sin kone Alessandra Buglioni di Monale som er medeier og chef på Castello di Verduno i langhe, som skal står for dagens tradisjonelle piemontese-meny. I kofferten har hun med seg nydelig Piemontese spesialiteter og nydelig viner.

Olek tappet sin første omgang i 2005 etter å ha tatt over onkelens vinmarker i Tre stelle i Barbaresco. Her jobbes det 100% biodynamisk i både vinmark og kjeller.

Olek sier følgende:

"Vinifikasjonen er enkel, vinene er et speilbilde av vinmarken, årgangen og været. Det er sånn det skal være, jeg bruker villgjær og tilsetter ingenting bortsett fra litt svovel. Egentlig er jeg vel tradisjonell som bruker basketpress og 60 dagers maserasjonstid. Så får vinene ligge på 2000 liters eikefat i noen år."

Meny og viner:

Aperitif: Erpacrife Nebbiolo Metodo classico 2013.
Gresskar pai med svarte trøfler
Risotto al barbaresco med andebryst
Sabayonne med hasselnøtt kjeks

Sammen Med Olek skal vi smake oss gjennom følgene viner, og kanskje det blir noe overraskelser:
Langhe rosso giulietta 2017 pelaverga -rosso 2017
Barbaresco starderi 2014 -Barbaresco Roncagliette 2014
Barbaresco Roncagliette 2015

Dato: Lørdag 24. november klokken 13.00
Sted: Matbaren på Zander K
Pris: Kr. 495,- pr. person

Begrenset antall plasser. Kjøpte plasser refunderes ikke.

Olek Bordonio i Matbaren på Zander K 24. november

Olek Bordonio i Matbaren på Zander K 24. november

Pris:kr 495,00